mandag 15. august 2011

ikke akkurat sneglefart nei


Vi har besøk av Ruffa denne måneden hos that`s just so cute. Håper du stikker innom og blir med oss på denne herlige spreke utfordringen du og.
Jeg har scrappet et bilde av Ludvig og klarte altså å lage DEN skrivefeilen, og det oppdaget jeg ikke før den limen jeg hadde hatt på ekstra på bokstavene hadde satt seg skikkelig godt fast....

8 kommentarer:

 1. kjempestilig! Artige detaljer, og bare moro med den skrivefeilen da :)

  SvarSlett
 2. Den skrivefeilen ser man ofte ikke, man leser ordet og så blir det riktig!! Men jeg så det jo da jeg klikket meg inn på LO'en,. Bare herlig hele LO'en din. Du scrapper så mange fine minner for gutta dine på en veldig fin måte.

  SvarSlett
 3. Så gøyal LO. Jeg så ikke skrivefeilen, jeg. Trodde virkelig det var en kreativ skrivemåte bare. Kjempetøff layout. :)

  SvarSlett
 4. Var akkurat inne og så på utfordringen. Synes du har løst den på en herlig måte. Var flott den vimpelrekken din øverst oppe!

  SvarSlett
 5. En herlig og glad LO. Jeg så ikke skreivefeilen før jeg leste hva du hadde gjort. Men vet alt om det der med skrivefeil, og limte bokstaver*ler*. Klem

  SvarSlett
 6. Skikkelig flott og fargerik LO, masse morsome detaljer her!! kjipt med skrivefeil, men blir jo en morsom historie av det også:)

  klem Lise

  SvarSlett
 7. Fargerik og herlig LO! Masse fine små stæsj ting som passer til fartsfylt tema har du også fått med! :) Skrivefeilen så jeg ikke før jeg så på LOen gang nr to,haha..så det gjør ikke noe! :) Klem

  SvarSlett
 8. Åhh, for en herligt lekfull layout! Så massa artige detaljer og fint med malingen!
  Klem/
  Ulrika

  SvarSlett

koselige kommentarer