lørdag 2. oktober 2010

bare oss gutta, av og til


Gutta er med pappa på jobb-befaring igjen, de syns det er knallkjekt.

Lagd til denne utfordringen hos scrappehuset, der jeg liftet denne flotte LOen til Berit, og der var det jammen meg masse flotte LOer å velge i altså..

8 kommentarer:

 1. Oi! Denne ble jo knalltøff jo! Stilig med den tråden gjennom de trinsene!(eller hva det nå heter)Ha en god søndag :)

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Gutta på tur her ser jeg, så tøft! Den metall pynten er bare superkul! I kveld har jeg ikke klart å legge meg for jeg hadde Hege (Bestevenn) på scrappebesøk...og da hun dro var jeg jeg så godt i gang og kunne ikke slutte også har kvelden løpt fra meg...og likevel avslutter jeg med en liten bloggrunde...jadda! ;) Men idag er jeg super fornøyd! Har omsider fullført 2 halve LOer som har ligget leeenge uferdige. Og siden jeg aldri klarte å avslutte så fikk jeg jammen meg også laget en 3. LO fra start til slutt...og det var gøy for det var en liten stund siden sist. Må si at alle de herlige LOene dine har gitt meg et spark i baken for er jo EGENTLIG LOer jeg alltid har laget...Men synes det er praktisk å lage kort på treff for da kan jeg tenke på en enklere måte når jeg pakker, føler jeg! ;) Men var gøy å boltre seg på 12x12 format igjen!! ;) Dette ble litt langt, måtte bare få sagt at du har inspirrert meg med dine flotte LOer! ;) God søndag til deg!! :) Klem Elise

  SvarSlett
 4. Synes de (de)taljene dine var stilige!! Helt hærlig litf og nydelig fiksa!!!

  Tusen takk for at du ble med på å lifte scrappelyset!!

  SvarSlett
 5. Nok en kul LO, Pia. Er veldig svak for søm, skulle ønske jeg kunne bli venner med symaskinen min;) Og TH-pynt gjør seg jo alltid på gutteLOer. Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min, siden den ikke akkurat er norges mest besøkte (tjihi), så setter jeg desto større pris på de kommentarene jeg faktisk får. Ha en flott søndag:)

  SvarSlett
 6. Fantastisk LO Pia!!! Digger oppsettet, og alle detaljene. Den ser liksom så enkel ut med det samme, men så dukker den ene detljen opp etter den andre. Du er en mester på dette altså :)

  SvarSlett
 7. Såå moro at du har liftet meg! Herlig gutte-LO med mange spennende og tøffe detaljer - kul søm - og koselige bilder av gutta boyz.

  SvarSlett
 8. Blått og brunt blir alltid bra. Synes pyntingen din var skikkelig røff og stilig. Oppsettet passet så godt til oppbygningen av siden.

  Skikkelig tøff lift. :D

  SvarSlett

koselige kommentarer