mandag 6. september 2010

Ludvig


Disse bildene ble tatt på en rasteplass i Sverige for 2 år siden. Gutta fikk løpe og leke seg etter å ha kjørt fra Danmark.

5 kommentarer:

  1. Så skjønn gutt! Flotte bilder! Tipper de koste seg meed å løpe etter lang biltur ja! Nok en nydelig LO fra deg! :) Jeg må komme i gang med LOene mine igjen jeg...lagde kun LOer før,men det siste halvåret har det blitt masse kkort gitt... ;) Klem

    SvarSlett
  2. wow så flot layout, lækkert at se at se så mange skønne billeder, flot at nogle er sat lidt skævt, nydelige detaljer som altid, du er så dygtig

    SvarSlett
  3. Nydelig! Du er så flink til å bruke mange bilder på samme LO! Liker fargevalget ditt veldig godt, er litt svak for blått :) Gratulerer med DT-plass hos TJSC! Flotte bidrag du hadde der inne også!

    SvarSlett
  4. Flotte bilder, og LOen var som vanlig lekker. Stilig detalj med det hjertet, godt mulig jeg rapper ideen en dag (hvis jeg får lov, da). Gratulerer med DT, det har jeg ikke fått med meg før:)
    Ha en flott tirsdag
    Klem, Inger

    SvarSlett
  5. Takk for koselig kommentar, Pia *klem* Hadde jeg brukt varmepistolen forsiktig på overlayen, hadde den blitt litt bulkete og halvsmelta (gjelder å gi seg i tide;) )

    SvarSlett

koselige kommentarer